GündemSpor

BALIKESİRSPOR’DA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, yaptığı basın açıklamasında kulübün maddi krizle boğuştuğunu söylerken olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı.

Balıkesirspor’un zor günler geçirdiğini dile getiren Balıkesirspor Baltok Spor Kulübü Başkanı Mustafa Bahçeci, “ 7 Mayıs 2018’de değerli Balıkesirspor’un delegelerinin teveccühü ile devraldığımız ve taşımaktan büyük onur duyduğumuz şanlı Balıkesirspor bayrağını bugünlere getirdik. Kazandığımız her maç sonrası her Balıkesirsporlu gibi sevinirken; kaybedilen maçlarda taraftarımızla birlikte üzüldük. Transfer yasaklarına, camianın tam anlamıyla sahip çıkmadığı, var olan geçmiş dönem borçlarına rağmen hayallerimiz vardı. Bu kulüp yarınlara umut dolu adımlarla ilerlesin diye iş dünyamızdan destek istedik. Bu şanlı Balıkesirspor bayrağını Süper Lig takımları arasında dalgalandıralım diye siyasilerimizden yanımızda olmalarını istedik” dedi.

BAHÇECİ “KAYBEDECEK BİR GÜN BİLE YOK”

“Bu kulübün 2 dönem daha transfer yasağını kaldırması mümkün değil. Silinecek 6 puan ise sadece matematiksel bir değeri ifade etmeyip sahada döktüğümüz terlerin, emeklerimizin ve kazandığımız değerlerin silinmesi anlamına gelmektedir. Ne olur, lütfen, çok rica ediyoruz gelin birlik olalım ve kulübümüz için hayati önem taşıyan bu borcu el birliği ile kaldıralım. Mevcut kadromuza ödenecek borçlar, personelimize olan borçlar, geçmişten gelen vadeye yayılmış borçlarımız da var. Kıymetli başkanım Ahmet Edip Uğur sayesinde alınan ve o günün şartlarına Balıkesirspor’umuzun büyük sorunlarını çözen; ancak ne şekilde olursa olsun geriye ödenemeyen Akarlar’a olan 10 milyonluk bir borç ve buna bağlı olarak tüm banka hesaplarımızda hacizlerimiz var. Balıkesir’deki hiçbir bankada işlem yapamıyoruz.

“ÖNCEKİ DÖNEMİN YANLIŞ KARARLARI”

Daha önce yapılan yanlış icraatler ve çalışmaların bedeli bu yönetim ödüyor. Kulübümüz son derece mağdur. Para transferi yapamıyoruz ve para çekimleri yapamıyoruz. Artık görüyoruz ki, Balıkesirspor’umuzun kaybedecek bir günü dahi yoktur. Saatlerin bile kıymete bindiği bir döneme giriyoruz. İşte tüm bu içinde bulunduğumuz durum ve şartlar nedeniyle kulübümüzün önünü açmak, yeni seçilen yerel yöneticilerimize yol açmak adına olağanüstü genel kurul kararı almış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“YÜCEL BAŞKANDAN DESTEK İSTİYORUZ”

Bahçeci, “2 Mayıs’ta tarihinde gerçekleştireceğimiz genel kurulda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve seçim öncesinde de açık açık desteklerini açıklayan ve her zaman destek olacağını ifade eden değerli kardeşim Yücel Yılmaz’ın müjdeli haberler vereceğine olan inancımız tamdır” dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu