GündemSpor

BALIKESİRSPOR’DA TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok, Nuno Coelho ve Andre Santos’a olan borçlardan dolayı CAS’tan 6 puan silme ve transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Bu hafta Bolu deplasmanımız var. Bolu maçına tam kadro gideceğiz. Nizamettin’in cezası bitti. Rakibimiz bizimle aynı puana sahip bir ekip. Balıkesir’deki maçta galip gelmişlerdi. Biz de deplasmanda yenip, önlerine geçmek istiyoruz. Kazanabileceğimiz bir maç ama iyi bir takıma karşı oynayacağımızı da biliyoruz. Deplasman maçlarında bir parça sorunlu oynuyoruz. İstediğimiz bazı şeyleri yapamıyoruz. Aşağı yukarı deplasmanlarda 1-0 mağlup oluyoruz. Deplasman oyunu farklı bir şey tabii. Ev sahibi ekip gibi oynamamız lazım. Buradan oyuncularıma ve başkanıma teşekkür ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Sayıları az ama şampiyonluğa oynarsak stat dolacak. Bunu Trabzonspor maçında gördük. Boluspor maçını kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Balkes’e puan silme ve transfer yasağı tehlikesi

Balıkesirspor Baltok yöneticisi ve Basın Sözcüsü Kemal Büyükakın, bir basın mensubunun FİFA’dan Nuno Coelho ve Andre Santos’a olan borçların ödenmemesi yüzünden kulübe 6 puan silme ve transfer yasağı alabileceği hakkındaki soruya, “Bununla ilgili akşam yönetim kurulunda görüştük. Evet, federasyon bize 2 ay süre verdi. Kulüp avukatları ile federasyon avukatları görüşüyor. Başkanımızdan, Valimizden ve Belediye Başkanımız’dan randevu talep ettik. Bu konu hakkında başkanımız nezdinde bir açıklama yapacağız” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu