Gündemİlçe HaberleriSiyasetSpor

BALKES GERİ GELECEK!

Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok geçtiğimiz gün Toygar Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Büyük tezahüratlarla “EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN” diyerek kendisine destek veren vatandaşlara konuşan İsmail OK, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesini aldığımızda her şey şimdikinden daha İYİ ve güzel olacak” dedi.

Başkan Adayı İsmail Ok projelerimizle Balıkesir daha iyi olacak diyerek, Balıkesirspor’un makus tarihini de değiştireceklerini ifade etti. OK, “Bizim dönemimizde Balıkesirspor Süper Lig’de mücadele ediyordu. Şimdi ise Balıkesirspor zor durumlar geçirmekte. Şimdi buradan sizlere duyuruyorum. Büyükşehir Belediyesini aldığımızda Balıkesirspor’un başına Karesi Meclis Üyesi Adayı Metin Özpınar’ı getireceğiz. Altınordu’nun futbolda yaptığını bizler bütün branşlarda yapın yetenekli gençlerimizi spor ile buluşturacağız” dedi.

“BÜTÜN BRANŞLARDA GENÇLERİMİZİ YETİŞTİRİP
TÜRK SPORUNA MARKA DEĞERLER HALİNE GETİRECEĞİZ”

İsmail OK Balıkesirspor’un son durumunu da değerlendirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim dönemimizde Balıkesirspor Süper Lig’de mücadele ediyordu. Şimdilerde ise Balıkesirspor’un durumu çok zor durumda. Biz Büyükşehir Belediyesine aldığımızda Balıkesirspor eski günlerine geri dönecektir. Özellikle gençlerimiz için kolej havasında spor okulları, üst yaşlar içinde akademi havasında spor okulları açacağız. Başta futbol olmak üzere basketbol voleybol yetenekli gençlerimizi keşfedip Altınordu’nun futbolda yaptığını bizler bütün branşlarda yapacağız ve Balıkesirspor eskiden olduğu gibi yine süper lige çıkacak. Biz geçmişte yaptık yine yapacağız. Bunları Balıkesir il belediyesiyken kolayca başardık. Büyükşehir Belediyesi olduğumuzda çok daha fazlasını başaracağız. Bugünlerdeki Balıkesirspor’un o en başarılı süreçteki tuna başkanda da arımızda tuna başkan ve yönetimine ve gelmiş geçmiş bütün yönetimlere teşekkür ediyorum. Alt yapıya önem vereceğiz. Bütün branşlarda gençlerimizi yetiştirip Türk sporuna marka değerler haline getireceğiz.”

“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”

Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok seçimlere az süre kaldığını ifa etti. Başkan Adayı İsmail Ok, “Artık son viraja girdik. Bu son viraja girişte maalesef millet ittifakının belediye başkan adaylarına ağıza alınmayacak çirkinliğin de ötesinde alçakça saldırılarla karşı karşıyayız. Ankara’da Mahsur Yavaş’a yapılan neyse Balıkesir’de de bizlere yapılan saldırılar aynısı. Ama bunlar beyhude çabalar. Güneş balçıkla sıvanmaz biz Kuvayı milliye kahramanlarının aziz ve muhterem evlatlarının kadınıyla erkeğiyle desteğini de arkamıza alarak emin adımlarla 31 Martta millet ittifakının adayları olarak hizmet bayrağını burca dikekeceğimizden hiç şüphemiz yok”dedi.

“ŞEHİTLERİN GAZİLERİN EVLATLARINA HAİN DEMEK VE HAİN TERÖR ÖRGÜTÜYLE VE ONLARIN
SİYASİ İŞBİRLİKÇİLERİYLE YAN YANA KOYMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail OK, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu çirkin saldırıların temelinde de bu yatmaktadır. Ama bizler bu seviyesizliğe düşmeyeceğiz. Bu topraklarda gerçekten nice isimsiz kahramanlar kefensiz yatmakta. Bu şehitlerin gazilerin evlatlarına hain demek ve hain terör örgütleriyle ve onların siyasi işbirlikçileriyle yan yana koymak kimsenin haddi değildir. Bizim adımız Türk’tür. Bu memleketin adı da Türkiye Cumhuriyetidir. Başta gazi Mustafa kemal ve silah arkadaşları bu ülkenin tapusunu harcını şehit ve gazilerin kanlarıyla yoğurmuş ve tapu mührüne de şehit kanlarıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti mührünü basmıştır. Dolasıyla bize bu ithamları yapanları nefretle kınıyoruz. 2014 yılında il belediye başkanlığını bıraktığımızda Balıkesir ekonomik kalkınmışlık sıralamasında Türkiye’de 17. Sıradaydı bugün 25. Sıraya geriledi. Sözde Büyükşehir Belediyesi olduğumuzda Balıkesir uçacaktı. Balıkesir halkının oylarıyla emaneti alanlar arkasına bakmadan ağlayarak kaçıp gitti. Ve Balıkesir’i ekonomik anlamda daha kötüye götürdü. Bugün Balıkesir halkına söyleyecek sözü olmayanlar bize çok çirkin ve alçakça ithamlarda bulunmaktadır.

“PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”

Ama bizler Allah’ın izniyle sizlerin de izniyle projelerimizle geliyoruz. Balıkesir tekrar ekonomik kalkınmışlık sıralamasında eskiden oluğu gibi 17.sırada değil ilk 10. sıraya girmeyi hedeflemektedir. İhracatımızı 500 milyon dolardan 5 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Özellikle tarım ve hayvancılığa bağlı üretimi arttırmak hedefindeyiz et süt entegre, yaş sebze kurutma ve konsantre sistemleri kuracağız. Bu fabrikalarda gençlerimiz iş bulacak şeklini alacaktır.

“SU FATURALARI VATANDAŞIMIZIN BELİNİ BÜKMEYECEK”

Onun için biz projelerimizle Balıkesir halkının huzuruna geldik ve Balıkesir halkı da şimdiden kararını verdi. Bu saldırının nedeninde bunlar yatıyor. Su faturaları vatandaşımızın belini bükmekte. Bunun yanı sıra Balpark’ı kaldırıp Bal park borçlarını da sileceğiz.

“BAZI MAHALLELER UNUTULMUŞ DURUMDA”

Özellikle bazı mahallelerimiz belediyeden hizmet alamamakta. Başta Sefa köyümüz olmak üzere bir çok mahallemiz unutulmuş durumda. Bizler bu adaletsizliği gidereceğiz. Bize oy veren vermeyen diye kimseyi ayrıştırmayacağız. Bu memleketin bütün evlatları bizden adalet ve hizmet alacaklar. Kısacası Büyükşehir Belediyesi artık vatandaşına hizmet götüren bir belediye olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu