GündemKöşe Yazıları

BALKES, HOROZUN SESİNİ KISTI !

Güzel bir zemin güzel bir hava göze hoş gelen mücadeleci bir oyun vardı, Atatürk stadında.

Düşme tehlikesi yaşayan rakibimiz topla daha fazla oynayan taraftı. Balkes ise kendi evinde oynamasına rağmen oyunu kendi yarı sahasında kabul edip hızlı kontrataklarla etkili olan taraftı.

Özellikle soldan Bülent ve Burak, sağdan Uğur ve Otto ile önemli pozisyonlar yarattılar.
Abdülkadir’in geri dönüşü de futbolumuzu pozitif yönde etkiledi; çünkü Abdülkadir, kaleye sırtı dönük oynayabilen iyi şut atabilen gole yakın olan bir santrafor.

İlk yarıda arka arkaya bulduğumuz goller Denizlinin gardını düşürürken bize de rahat oyun oynama şansı verdi.
Savunmamız ligin sonu yaklaşırken forma girmeye başladı! Olsun, gelecek sezon için en azından futbolcularla ilgili referans olacak maçlar bunlar.

İlgili Makaleler

Balkes, bu memlekette her zaman desteklenmeyi hak eden yegane markamızdır… Lütfen bu markamıza sahip çıkalım !!!

Eğrisiyle doğrusuyla otuz haftayı geride bıraktık, kırkbeş puanla yedinci sıradayız, Altınordu ile aramızda dört puan var, işimiz zor da olsa play-off oynayabiliriz.
Giresun (D), Ümraniye, Gazişehir (D), Manisa kalan maçlarımız… Bunların içinde en çok bizi zorlayacak maçlar şampiyonluk mücadelesi veren Ümraniye ve Gazişehir maçları olacaktır. Play-off yarışındaki rakibimiz Altınordunun kalan maçları: Gazişehir (D), Manisa, Adana Demir (D), BB Erzurum. Onlarında en çok zorlanacakları maçlar Gazi şehir ve Adana Demir deplasmanları olacaktır. Kısacası bu play-off yarışı daha çok şeye gebe…

Balıkesirsporda sezonun genelindeki performanslarına bakıldığında başta Otto olmak üzere Uğur, Oğuz, Bülent, Cumali, Abdülkadir, kiralık oynayan Sedat gelecek sezonda da bizimle olması gereken oyuncular olarak göze çarpıyor. Gelecek sezon sağlam bir bütçeyle birkaç U21 oyuncusu takviyesiyle iyi bir kadro yapılanması gerekiyor.

MAÇIN EN İYİ OYUNUCUSU: OTTO

MAÇIN EN VASAT OYUNCUSU: MEHMET AKYÜZ (DENİZLİ)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu