BALIKESİRSPOR Mersinidmanyurdu mağlubiyeti sonrası tüm umutlarını Atatürk Stadyumuna gömdü. Bundan sonra oynayacağı maçların formaliteden ileriye gitmeyeceği ve hiçbir heyecan duymayacağı Balıkesirspor maçlarına yeterli seyirci bulmakta zorlanacak.
TFF ve kulüplerin aldığı ortak karar ile Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda bu hafta oynanacak çeyrek final maçları 1 hafta ertelendi. Öte yandan Balıkesirspor bu hafta Sivas ile oynaması gereken maçında ertelenmesi nedeniyle Balıkesirspor kendi tesislerinde rejenerasyon çalışması yaparak antremanı sonlandırdı.
Balıkesirspor Sivas’da oynayacağı formalite maçı hiçbir önem taşımıyor. Mersin İdmanyurdu yenilgisi sonrası teknik direktör Kemal Özdeş’in “Geleceğin takımını kurduk’ sözleri takımın düştüğünü kanıtlamıştı.
Balıkesirspor bundan sonra oynayacağı formalite maçları sonrası takımın iskeletini bozmadan şansını bir kez daha Süper Lig yönünde kullanmalıdır. AHMET İMREN