Gündemİlçe HaberleriSpor

Balkes’in Kongresi 2 Haziran’da

Balkes’in Kongresi 2 Haziran’da. Bu sezon TFF 2.Lig’e veda eden Baynet İnşaat Balıkesirspor gelecek sezon TFF 3.Lig’de mücadele edecek.

Balkes’in Kongresi 2 Haziran’da

Balkes’in Kongresi 2 Haziran’da. Bu Sezon Tff 2.Lig’e Veda Eden Baynet İnşaat Balıkesirspor Gelecek Sezon Tff 3.Lig’de Mücadele Edecek.

Yaşanan maddi problemlerin yanı sıra, transfer yasağının kaldırılamaması gibi problemlerle de boğuşan kırmızı beyazlılar bu sezon sadece borçlarını azalttı.

110 milyon TL’den 80 milyon TL’ye kadar inen borç yeni sezonda artıp artmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz Cuma günü yapılması planlanan şirketleşme ve tüzük kongresi yeterli katılım sağlanamadığından dolayı gerçekleşmemişti.

“Balıkesirspor’un Geleceği Netleşiyor”

Balıkesirspor’un geleceğinin netleşeceği şirketleşme ve tüzük kongresi 2 Haziran Cuma günü Karesi AVM Toplantı Salonu’nda saat 19.00’da gerçekleşecek. Ayrıca kongre de katılım şartı aranmayacak. Kırmızı Beyaz renklere gönül veren taraftarların Cuma günü yapılacak olan kongreye ilgi göstermesi bekleniyor.

Haber: Burak Meriç

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Balıkesir Hakkında

Balıkesir, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık on yedinci şehri. Marmara Bölgesinin Güney Marmara Bölümü’nde, topraklarının bir kısmı ise Ege Bölgesi’nde yer alan ilin hem Marmara hem de Ege Denizi’ne kıyısı bulunur. Türkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır. İl, Kuzeybatı Anadolu’da bulunmaktadır. Doğusunda Bursa ve Kütahya illeri, güneyinde Manisa ve İzmir illeri ve batısında Çanakkale ili vardır. Ayvalık ilçesinden de Yunanistan’ın Midilli Adası’na komşudur.

2019 Yılı verilerine göre nüfusu 1.228.620’dir. İlin yüzölçümü 14.583 m²’dir. Ayrıca İlde km²’ye 82 kişi düşmektedir. Üstelik yoğunluğun en fazla olduğu ilçe, 254 kişi ile Karesi’dir. Bununla birlikte İlin denizden yüksekliği 145 metredir. 2016 yılında TÜİK verilerine göre 20 ilçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 1129 mahalle bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu