GündemSpor

BALKES’TE HEDEF ÇIKIŞA GEÇMEK

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok’ta ligin 21. haftasında karşılaşacakları Tetiş Yapı Elazığspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, 10 Şubat Pazar günü oynayacakları maç ile birlikte çıkışa geçmek istediklerini söyleyerek taraftarlardan da destek istedi.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor’a 1-0 mağlup olan ve ligin ikinci yarısına istediği bir başlangıç yapamayan Balıkesirspor Baltok, Pazar günü oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, Osmanlıspor maçından beklentilerinin farklı olduğunu ancak sahadan istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını belirtti.

“HERKESİN BEĞENDİĞİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Bahçeci, “Osmanlıspor maçından beklentimiz daha farklıydı. Aslında maça da kötü başlamadık, gole kadar da oyun dengede gitti. Hatta pozisyon açısından bile öndeydik. Sahadan istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Dar bir kadro yapısına sahibiz Otoo ve Furkan’ın sakatlığı teknik kadroyu daha da zora soktuğunu söylemek gerekir. Allah’ın izniyle inşallah taraftarımızın da desteğiyle Pazar günü Elazığspor’u yenerek, tekrar çıkışa geçen, herkesin beğendiği bir Balıkesirspor olacağız. Bu konuda tabi ‘Balıkesirsporluyum’ diyen herkese çok büyük görevler düşüyor. Üst sıralardaki takımlarla puan farkının açılmasını istemiyoruz. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Maddi sorunlarımız devam ediyor. Bu hafta tek düşüncemiz 3 puan ve kazanmak. Kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu