Gündemİlçe HaberleriSpor

Balkes’te İlginç İşler Yaşanıyor

 

Balkes’te İlginç İşler Yaşanıyor

 

Balıkesirspor’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kalan maçları dikkate alındığında bu sezon PTT 1. Ligde kalmayı garantileyen Balıkesirspor’da, önceki gün Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in istifa ettiği ve istifasının kabul edildiği belirtildikten sonra, gece geç saatlerde sezon sonuna kadar devam edeceği haberi, Balıkesir kamuoyunda şaşkınlığa ve soru işaretlerine neden oldu.

 

Önce “İstifasını Kabul Ettik” Açıklaması

Önceki gün akşam saatlerinde önce, Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın AA muhabirine Yusuf Şimşek’in bir süredir mutsuz olduğu, uzun süredir kaybedilen puanlar nedeniyle yönetim olarak kendilerinin de huzursuz olduğunu belirterek bizzat yaptığı “Yusuf Şimşek az önce istifasını sundu. Biz de yönetim olarak kabul ettik. Karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. Hem hocamız hem camiamız için bundan sonrası hayırlısı olsun” şeklinde ki açıklaması kamuoyuna düştü.

Sonra “Sezon Sonuna Kadar Devam” Kararı

Dağlı’nın Teknik Direktör Şimşek’in istifasının kabul edildiğini belirten açıklamasında, Teknik direktör adaylarıyla görüşmelerinin başlandığını aktararak “Belki bir antrenörle 1,5 yıllık sözleşme imzalayabiliriz” ve Karagümrük maçına Engin Çatır ile çıkılacağını belirten açıklamasından saatler sonra bu kez Sosyal medya hesabından Kırmızı beyazlı kulüple akşam saatlerinde yolları ayrılan teknik direktör Şimşek’le yapılan görüşmelerde, sezon sonuna kadar devam edilmek üzere anlaşıldığı bildirildi.

 

İstifa Kararının Ardında Mali Sorunlar mı var?

Geve geç saatlerde Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yönetim ile teknik direktör Şimşek’in son kez bir araya gelindiği belirtilen “Teknik Direktörümüz Yusuf Şimşek ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde sezon sonuna kadar birlikte çalışma kararı almış bulunmaktayız” şeklindeki açıklama geldi.  Açıklama sonrasında, yaşanan karmaşanın mali sorunlardan ve özellikle Teknik Direktör başta olmak üzere futbolculara taahhüt edilen sözlerin yerine getirilmemesinin neden olduğu iddia ediliyor. Balıkesirspor’u yakından takip eden çok sayıda kişi, takımın birinci ligde kalma becerisine rağmen, kulübün çok kötü yönetildiğini belirterek, yaşanan bu karmaşanın Balıkesirspor markasına zarar verdiğini ifade ediyor.

Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu