GündemSpor

BALKES’TE KOMBİNE SATIŞLARI 23 TEMMUZ’DA

Balıkesirspor Baltok’tan yapılan yazılı açıklamada 2018-2019 sezonu kombine bilet satışlarının 23 Temmuz tarihinde başlayacağı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Geçen sezon kombine kart alan taraftarlarımız için yenileme dönemi satışları başlamıştır. Bu sezon kombine kart almak isteyen taraftarlarımız için ise genel satış 23 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00’da başlayacaktır. KOMBİNE FİYATLARI:

1.Kategori: 1.250 TL (Kapalı Tribün)

2. Kategori: 500 TL (Kapalı Tribün)

3.Kategori: 200 TL (Maraton Tribünü)

4.Kategori: 150 TL (Kale Arkası Tribün)

Kombine satışları Balıkesir Atatürk Stadyumu Passolig gişelerinden ve www.passo.com.tr web sitesinden yapılacaktır.

Gişe çalışma saatleri 09:00 ile 18:00 arasındadır.

Kombine satın alacak olan taraftarlarımızın Passolig kart sahibi olmaları gerekmektedir. Kombine satın alan taraftarlarımızın 1 yıllık passolig kart kullanım süresi ücretsiz olarak uzatılacaktır.

Kombine satın alacak olan Balıkesirspor Baltok logolu Passolig kartı olmayan taraftarlarımız ise stadyumda bulunan Passolig gişesinden ücretsiz olarak Passolig kart alarak, kartlarına sezonluk kombine yükletebilirler.

Kombine kartlar www. Passo.com.tr üzerinde Aktifbank, World, Bonus, Denizbank kartlara ve kombine satış ofisinde Aktifbank, World, Bonus, Denizbank, Halk Bankası, İş Bankası, Finansbank kartlara 6 taksit yapılabilecektir. Taksitlerde vade farkı uygulanmaktadır. 6 Taksitli satışlarda % 6 komisyon bedeli, alınacaktır. Vade farkı taraftarlarımız tarafından ödenecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu