GündemEkonomiSpor

BALKES’TEN YIRCALI’YA 10 NUMARALI FORMA

Balıkesirspor Baltok Başkanı Mustafa Bahçeci, Balıkesir Elektromekanik San.A.Ş. İşletmesi Sahibi ve Balıkesirspor Baltok Onur Kurulu Asil Üyesi olan Ahmet Rona Yırcalı’yı makamında ziyaret ederek 10 numaralı formayı hediye etti.

Balıkesir Elektromekanik San.A.Ş. İşletmesi Sahibi ve Balıkesirspor Baltok Onur Kurulu Asil Üyesi olan Ahmet Rona Yırcalı, Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci’yi makamında ağırladı. Balıkesirspor Baltok’tan yapılan açıklamada, ‘’Başkanımız Mustafa Bahçeci ve Yönetim Kurulumuz, Balıkesir Elektromekanik San.A.Ş. İşletmesi Sahibi ve Kulübümüz Onur Kurulu Asil Üyesi olan Sayın Ahmet Rona Yırcalı’yı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından sayın Yırcalı’ya isminin yazılı olduğu 10 numaralı Balıkesirspor Baltok forması hediye edildi’’ ifadeleri yer alırken, Balıkesir Elektromekanik San.A.Ş. İşletmesi Sahibi ve Balıkesirspor Baltok Onur Kurulu Asil Üyesi olan Ahmet Rona Yırcalı kendisine verilen 10 numaralı forma için teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu