GündemEkonomiSiyaset

BALOSB’a Gümrük Müdürlüğünde Son Aşama

BALOSB’a Gümrük Müdürlüğünde Son Aşama

BALOSB’a Gümrük Müdürlüğünde Son Aşama. AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Şubaşı, Adil Çelik ve Belgin Gökçe Uygur’un Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya geldikleri toplantıda, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde kurulacak olan Gümrük Müdürlüğü konusu görüşüldü.

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Şubaşı, Adil Çelik ve Belgin Gökçe Uygur Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya gelerek toplantı yaptılar. Yapılan toplantıda Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde kurulacak olan Gümrük Müdürlüğü konusu görüşüldü.

2021 YILINDA AÇILACAK

Adil Çelik yaptığı toplantı sonrası konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Taslak protokolümüz Ticaret Bakanlığı’na iletildi, 30.000 m2 büyüklüğündeki arazinin tevhit işlemleri devam etmekte olup bir yandan da gümrük alanının mimarlık mühendislik projelerinin hazırlatılmasına başlanmıştır. Sayın Bakanımızla yaptığımız istişareler sonucunda Ticaret Bakanlığı ile imzalanacak protokole göre Gümrük Müdürlüğü’nün, önümüzdeki yılın son çeyreğinde açılması planlanmaktadır.” dedi.

RUHSAR PEKCAN’A BAŞSAĞLIĞI

Milletvekili Çelik: “Her zaman desteğini gördüğümüz Sayın Bakanımızın on gün önce vefat eden kıymetli validesi Zehra (İhsan) KADAİFCİ Hanımefendi için de, Milletvekillerimizle birlikte başsağlığı dileklerimizi ilettik. Allah(c.c.) rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu