Gündem

Balpaş Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Balpaş Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Balpaş Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi. Balpaş Anonim Şirketi Olağan Genel Kurul Toplantısı Pamukçu Agiros Otel’de gerçekleştirildi.

KURUM FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Balpaş Anonim Şirketi Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Genel Kurul toplantısında üye ilçe belediye başkanları da büyük oranda katılım gösterdi. 2020 yılının son günlerinde şirketlerin son genel kurul toplantıları gerçekleştirilirken Balıkesir Büyükşehir iştiraki olan Balpaş Anonim Şirketi’nin de toplantısı kurum faaliyetleri ile ilgili değerlendirmeler ele alınarak gerçekleştirilmiş oldu. Toplantıda Büyükşehir Genel Sekreteri ve Balpaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Küçükkaptan tarafından üyelere şirketin genel gidişatı hakkında detaylı Bilgi verildi. Ahmet Sırrı Yırcalı’ın divan Başkanı olduğunu toplantıda üyelere bir sonraki kurula kadar Balpaş’a hisse devri hakkı verildi.

TOPLANTI GÜNDEMİNİ DİNLEDİLER

Pamukçu Agiros Otel’de yapılan toplantıya katılım sağlayan Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek; İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile aynı masada toplantı gündemini dinledi. Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek toplantı sonunda yapılan değerlendirmelerin ve alınan kararların hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu