GündemEkonomi

BALTOK 31 Ocak’ta Daireleri Teslim Ediyor

BALTOK 31 Ocak’ta Daireleri Teslim Ediyor

Balıkesir Toplu Konut. A.Ş. tarafından 2017 Ekim ayında yapımına başlanan Yeni karesi Konutlarının daire teslimlerine 31 Ocak Pazar günü başlanacağını hatırlattı.

PANDEMİ SEBEBİYLE KISITLI KATILIM

Balıkesir Toplu Konut. A.Ş. tarafından 2017 Ekim ayında yapımına başlanan Yeni karesi Konutlarının daire teslimlerine 31 Ocak Pazar günü düzenlenecek anahtar teslim töreni ile başlanacağını hatırlattı. Teslim tarihin yaklaşması ile birlikte anahtar teslim törenine yönelik hatırlatmada bulunan BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bahçavan anahtar teslim töreninin kovid-19 pandemisi sebebiyle sınırlı sayıda katılım ile gerçekleştirileceğini belirtti.

GÜNLÜK 15-20 TESLİM

Bahçavan, daire teslimatlarının günlük 15-10 müşteriye yapılabileceğini açıklayarak daire teslimleri için satış temsilcileri tarafından tüm daire sahipleri ile iletişime geçileceğini ve ilgili randevunun oluşturulacağını açıkladı. BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bahçavan konuyla ilgili olarak, “ Müşterilerimizin öncelikleri dikkate alınarak kısa sürede dire teslimlerinin tamamlanması ve Yeni Karesi Konutlarında yaşamın başlaması hedeflenmektedir. Pandemi koşullarında önceliğimiz tüm müşterilerimizin sağlıkla yeni dairelerine kavuşmasıdır.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu