Gündemİlçe Haberleri

Balya İlçesi’nin Otopark Sorunu Çözüldü

Balya İlçesi’nin Otopark Sorunu Çözüldü

Balya İlçesi’nin Otopark Sorunu Çözüldü. Balya İlçesi’nde uzun zamandır belediyenin gündeme aldığı otopark sorunu çözüldü

Uzun Zamandır Gündemdeydi

Balya İlçesi’nde uzun zamandır belediyenin gündeme aldığı otopark sorunu çözüldü. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga uzun zamandır gündemde olduğunu belirttiği araçların park sorunu ile ilgili İlçe Cumhuriyet Meydanı’nda bir araç yığılması olduğunu dile getirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda özellikle vatandaşların yoğun olarak dışarda oldukları öğle saatlerinde araçların meydanda park etmesi ile araç ve yaya trafiğinde sorun yaşayan İlçe sakinleri artık belediyenin çalışmaları sonucu yeri belirlenen ve yapımı tamamlanan ilçe otoparkını kullanabilecekler.

“Cumhuriyet Meydanı rahat nefes alacak”

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga konuyla ilgili olarak, “Otopark sayesinde Cumhuriyet Meydanı sonunda rahat bir nefes alacak. Söz verdiğimizi gibi ihtiyaç olarak gördüğümüz herşey için bir an önce harekete geçmeye çalışıyoruz. Çabamız ve heyecanımız ilçemize vatandaşımıza en iyi ve en güzel hizmeti sunmak içindir. Bu noktada bizlere güvenen ve desteğini her zaman hissettiren kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu