GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Balya Renkli Görüntülere Sahne Olacak

Balya Renkli Görüntülere Sahne Olacak

 

Balya ilçesi, kurtuluşun ve kuruluşun 100. yılına yakışır bir şenlik için hazırlandı. Balya ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü kutlama programı renkli görüntülere sahne olacak.

İBB TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞUNDAN KONSER

4 Eylül ‘de Çok amaçlı salonda saat 11.00’de Sünnet Şöleni gerçekleşecek. Balya’da toplu sünnet şöleninde çocuklar eğlenecek. Saat 13.00 ‘de TOKİ Alanında Trap Atışları var. 20.30’da Ayvalık Küçük köy Halk Müziği Derneği Konseri Kadıköy Çay Bahçesinde halka keyifli anlar geçirtecek. Etkinlikler kapsamında 5 Eylül’de saat 11.00 Etkinlik Alanı Açılışı (Kadıköy Mesire Alanı),saat 14:00 Yağlı Güreş, Yağlı Direk ve yarışmalar (Kadıköy Mesire Alanı),saat 20:30 İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu Halk Konseri (Kadıköy Mesire Alanı) var.

BAŞKAN GAGA HALKI DAVET ETTİ

Yarışma, güreşler ve konserler 6 Eylül’de de sürdürülecek. 6 Eylül ‘de ise 11:00 Kurtuluş Töreni (Cumhuriyet Meydanı)14:00 Atlı Değnek Yarışı (Kadıköy Mesire Alanı)20:30 Gencer Savaş Orkestrası Konseri (Kadıköy Mesire Alanı)var. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga etkinlikler için ilçe halkını davet ederken ilçe halkının isteği doğrultusunda program planı yaptıklarını söyledi.

HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu