Balya Tarihinde Bir İlk!

Balya Kaymakamlığına atanan İrem Ayşegül Çetin göreve başladı. Geçen yıl Rize Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Çetin, Balya'nın ilk kadın kaymakam vekili oldu.

Balya Tarihinde Bir İlk!

Balya Tarihinde Bir İlk!

Balya Tarihinde Bir İlk!

Göreve Başladı

Kaymakam Vekili Çetin, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Başkan Gaga, Çetin’e başarılar diledi. Çetin, yeni görevinde Balya’nın kalkınması ve halkının refahı için çalışacağını belirtti. Balya’nın tarihinde ilk defa bir kadının bu göreve atanması ise ilçe sakinleri arasında memnuniyetle karşılandı.

“Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum”

Çetin Balya’nın ilk kadın kaymakam vekili olarak göre başlamanın gururunu yaşadığını iletti. Çetin, “Bugün burada, Balya’nın ilk kadın kaymakam vekili olarak göreve başladığım için büyük bir gurur ve heyecan içindeyim. Bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğime dair sizlere söz veriyorum. Balya’nın kalkınması ve refahı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kadınların toplumsal ve siyasi yaşamda daha fazla yer alması, toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim anlayışının önemli bir parçasıdır. Bu görevde bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. Balya halkına hizmet etmek için buradayım ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Hep birlikte, daha güzel bir Balya için çalışacağız.

Haber: Bülten

Son Dakika! Kaymakamlar İçin Kararname Tamamlanıyor

balıkesir balya kaymakam görev karşılama orhan gaga balya belediyesi Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga kaymakam vekili balya kaymakamlığı İrem Ayşegül Çetin balya kaymakam vekili İrem Ayşegül Çetin