Gündemİlçe Haberleri

Balya’da Vatandaştan İmece Usulü Kaldırım

Balya ilçesinde, Çarmık Mahallesi sakinleri imece usulüyle kaldırım çalışması yaptı.

Balya’da Vatandaştan İmece Usulü Kaldırım

Balya ilçesinde, Çarmık Mahallesi sakinlerinin imece usulüyle gerçekleştirdiği kaldırım yapım çalışması, toplumsal dayanışmanın bir örneğini sergiledi. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, bu anlamlı projede emeği geçen mahalle sakinlerine teşekkür etti.

  0003

‘’Mahallemize Değer Katacak’’

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, mahalle sakinlerinin yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyerek gerçekleştirdiği bu projeye duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

0001

Başkan Gaga, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yardımlaşma, dayanışma ve imece kültürünü hala yaşatan Çarmık Mahallesi sakinlerine yürekten teşekkür ediyorum. Balya Belediyesi olarak, vatandaşlarımızla birlikte böyle güzel projelere imza atmak bizleri gururlandırıyor. Çarmık Mahallesi’nde imece usulüyle yapılan kaldırım, mahallemize değer katacak ve halkımızın yaşam kalitesini artıracaktır” dedi.

004 1

Bu anlamlı çalışmanın Balya Belediyesi ile mahalle sakinlerinin işbirliğiyle gerçekleştirildiğini belirten Gaga, vatandaşların özverili katkılarının, bölgenin gelişimine olanak sağladığını vurguladı. Belediye olarak, yerel halkla birlikte daha birçok benzer projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Serap Acar

Balıkesir’in 2 İlçesine Ulaşım Müjdesine Vatandaştan Yorum

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top button