Gündemİlçe Haberleri

Balya’da Zabıtalar Aşı Olacak Büyükleri Hastaneye Götürdü

Balya’da Zabıtalar Aşı Olacak Büyükleri Hastaneye Götürdü

Balya ilçesinde kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında başlayan aşı programının 2. doz uygulamaları başladı.

Bu kapsamda yoğun kar etkisi nedeniyle seyahatin oldukça zor olduğu ilçede aşı sırası gelen ilçe büyükleri zabıta personelleri tarafından hastaneye ulaştırıldılar.

HEM AŞIYA GÖTÜRÜYOR HEM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORLAR

Balya Belediyesi zabıta personelleri hem kovid-19 salgının yaşandığı hem de zorlu hava şartlarının etkisini gösterdiği ilçede vatandaşlara ve ilçe sokak hayvanlarına yardı elini uzatmaya devam ediyor. Yoğun çalışma programları ile zabıtalar hem ilçe büyüklerini aşılama için hastaneye götürüyor hem market ihtiyaçlarını sağlıyorlar. Tüm bunları yaparken zabıta personelleri bir yandan da ilçedeki sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmiyorlar.

 TÜM BİRİMLER İLE HİZMET SÖZÜ

İlçenin tüm sakinlerini düşünen ve yardımcı olan zabıta personellerinin çalışmalarını vatandaşlar takdirle karşılarken İlçe Belediye Başkanı Orhan Gaga’da özveri ile görevini yürüten personellere teşekkürlerini iletti. Başkan Gaga teşekkür açıklamasına ek olarak, “Çaresize çare sunmak, kimsesizlere umut olmak, birbirimizi sevmek ve zor günlerde omuz omuza vermek için kapısını çalmadığımız, ihtiyacını sormadığımız kimse kalmayacak. ” ifadelerine yer vererek Balya Belediyesi olarak tüm birimler ile özenle çalışmaya devam edeceklerine dikkat çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu