Gündemİlçe Haberleri

BALYA’DAN İZMİR’E DESTEK

Balya Belediyesi İzmir’de meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için İlçe’de yardım kampanyası başlattı.

 

Balya Belediyesi İzmir’de meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için İlçe’de yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyası kapsamında bölgedeki depremzedelere gönderilmek üzere ihtiyaç listesi hazırlayan Balya Belediyesi hem malzeme hem de listede belirlenen ihtiyaçların karşılanabilmesi adına nakdi yardım kabul edilebileceğini belirtti.

 

 

20 KASIM’A KADAR YARDIMLAR KABUL EDİLECEK

 

 

Düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili olarak Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga açıklamada bulundu. Başkan Gaga açıklamasında, “Balya Belediyesi olarak , İzmir’de depremde zarar görmüş vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte sarabilmek için yardım kampanyası düzenliyoruz. Salgının yoğun şekilde yaşandığı şu günlerde, vatandaşlarımızın getirecekleri ihtiyaç malzemelerinin kullanılmamış olması gerekmektedir. İkinci el giysi gibi kullanılmış kıyafet ve malzemeler salgın sebebiyle kabul edilmeyecek. İzmirli kardeşlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.
Balya Belediyesi tarafından sosyal medya hesapları üzerinden nakdi yardıma ilişkin ilgili hesap numarası paylaşıldığı bildirilirken yardım kampanyası için ürünlerin en geç 20 Kasım tarihine kadar Belediye’ye teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu