GündemEkonomiİlçe Haberleri

Balya’nın Kooperatif Adımları Sürüyor

Balya’nın Kooperatif Adımları Sürüyor

 

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga Balya’da kurulum aşamasında olan kooperatiflere örnek teşkil etmesi için Bayramiç’i ziyaret ederek Bayramiç Değişim Üretim Pazarlama Kooperatifi’nde incelemelerde bulundu.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga “Balya’mızda kurduğumuz kooperatif ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz verimli ziyaret süreci oldu.” dedi.

 

BAYRAMIÇ’TEN BİLGİ ADLI

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga Çanakkale’ye bağlı Bayramiç ilçesinde Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Bayramiç Değişim Üretim Pazarlama Kooperatifi’ni ziyaret etti. İlçede kurulum aşamasında olan kooperatiflere örnek teşkil etmesi için yerinde incelemeler yapan Başkan Gaga , “Balya’mızda kurduğumuz kooperatif ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz verimli ziyaret süreci oldu.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYOR”

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga Çanakkale’ye bağlı Bayramiç İlçesine yapılan ziyarette Bayramiç Değişim Üretim Pazarlama Kooperatifi’nde incelemelerde bulunarak üretim süreçleri ve kuruluş aşamalarına yönelik bilgi aldı. Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Orhan Gaga şunları kaydetti: “ Balya’mızda değişim kooperatifçilikle başlayacak diyerek çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlerken bir yandan da yaptığımız bu tür ziyaretlerle birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor, geleceğe yönelik daha iyi çalışmalar yapma adına istişarelerde bulunuyoruz. Bu verimli ziyaretten hem ilçemiz adına hem de kooperatifimiz adına yaptığımız incelemelerde, ilçedeki doğal güzellikleri kullanarak nasıl gelişilenebileceğini ve yapılan çalışmalarla nasıl üretim, istihdam sağlanabileceğini yerinde görmüş olduk. Bugün bizleri ağırlayan değerli Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’a ve Bayramiç Değişim Üretim Pazarlama Kooperatifi yönetimine teşekkür ederiz. “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu