Gündemİlçe Haberleri

Balya’ya 146 Bin 425 Metrekarelik Yol Hizmeti

Balya’ya 146 Bin 425 Metrekarelik Yol Hizmeti

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga  “21 ayda, ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde toplam 146 bin 425 metrekare parke taş döşeme çalışması gerçekleştirdik.  ”dedi.

21 AYDA 146 BİN 425 METREKARE PARKE TAŞ

Balya İlçesi’nde 2019 yılında başlayan hummalı yol çalışmaları ilçenin çehresini gözle görülür derecede değiştirdi. Son 21 ayda ilçe merkez ve kırsal mahallelerinde toplam 146 bin 425 metrekare parke taş döşemesi yapıldığı Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga tarafından açıklandı. İlçe genelinde yapımı tamamlanan yol çalışmalarının görüntülerini öncesi ve sonrası şeklinde sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan İlçe Belediye Başkanı Gaga iki fotoğraf arasında görülen değişim sebebinin gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

 “DAHA ÇOK YOL YÜRÜYECEĞİZ ”

Orhan Gaga tarafından yapılan açıklamada, “Daha çok yol yürüyeceğiz, çok söz söyleyeceğiz ve ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Olmaz denileni birlikte olduracak, yapılmaz denileni birlikte yapacağız! Balya’nn makus tarihini değiştirecek, yine ve yeniden biz yazacağız. Balya’nın gelişmesi için nice alın teri dökeceğiz.  Sizler ile el ele sorun kalmayana ve Balya hak ettiği değere ulaşana dek çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. ” ifadelerine yer verildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu