GündemEğitimİlçe Haberleri

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun: “İlimle yolumuzu aydınlatan Öğretmenler”

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun: “İlimle yolumuzu aydınlatan Öğretmenler”

 

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Balkan Tolga Tosuni ‘’ Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanının veriliş günü olan 24 Kasım’ı aynı zamanda “Öğretmenler Günü” olarak kutluyoruz’’dedi.

 

İlimle Yolumuzu Aydınlatan, Eğiten, Öğreten Öğretmen…

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, ‘’İnsan yetiştirme sanatı da diyebileceğimiz bu güzide mesleği icra eden öğretmenlerimiz bizleri en doğru bilgiye ulaştıran, ilimle yolumuzu aydınlatan, eğiten, öğreten ve nitelikli bireyler olmamızı sağlayan kişilerdir. Kıymetli öğretmenlerimiz; geleceğimizi şekillendirmek, değiştirmek sizlerin yetiştirdiği nesillerle mümkün. Onları yarınlara hazırlayacak olan sizlerin emeği, yüreği ve bilgisidir’ ’diye konuştu.

‘’İstihdam Alanları Oluşturuyoruz’’

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, ‘’ Bandırma’da gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya çaba sarf ediyoruz. Hizmete aldığımız gündüz bakım evleri ve destek eğitim kurs merkezimizle gelecek nesillerin güvenilir, modern, donanımlı alanlarda nitelikli eğitim almalarına olanak sağlıyor, tutku ve gönülden bağlı olarak mesleklerinin tüm gerekliklerini yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimizin kendi mesleklerini yapabilmeleri için istihdam alanları oluşturuyoruz’ ’dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun son olarak; ‘’Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, geleceğimize yön veren öğretmenlerimizin, “Öğretmenler Günü’nü” kutluyorum’ ’diye konuştu.

Haber: Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu