Gündemİlçe Haberleri

Bandırma Belediyesi’nden 3 Bin Aileye Bakliyat Yardımı Yapıldı

Bandırma Belediyesi’nden 3 Bin Aileye Bakliyat Yardımı Yaptılar

 

Bandırma Belediyesi Doğa, Çepni ve Eski Ziraatlı Mahallelerindeki tarlalara ektiği buğday, nohut ve kuru fasulyeleri dar gelirli vatandaşlara dağıttı.

 

İnternet sitesi, Halk Masası veya Bandırma’nın 55 muhtarlığına yapılan başvurular sonrasında belirlenen, asgari ücretin altında geliri olan veya hiç geliri olmayan üç bin aileye Kara Kış Fonu – Yardımlaşma Paketi ulaştırdılar.

Kırsal kalkınmaya destek olmak amacıyla Bandırma Belediyesi; Doğa, Çepni ve Eski Ziraatli Mahalleleri ile yaptığı protokol ile, belediyeye ait tarlaların üst kullanım haklarını o mahallelerdeki çiftçilere bıraktılar. İmzalanan protokol gereği de Bandırma Belediyesi bu üç mahalleden; 12 ton nohut, 6 bin 750 kg kuru fasulye ve un haline getirilen 60 ton buğday teslim almıştı. Alınan ürünler, ev kullanımına uygun olarak ambalajlanmış ve hazır hale getirilmişti. Bandırma Belediyesi de ihtiyaç sahipleri için yardımlaşma paketleri hazırladılar. 11 farklı temel gıda maddelerinden oluşan yardımlaşma paketlerinde, Doğa, Çepni ve Eski Ziraatli Mahallelerinde Bandırma Belediyesi için üretilen nohut, kuru fasulye, un ve yine Bandırma Belediyesi ürünü BanSüt de vardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu