Gündemİlçe Haberleri

Bandırma Kaymakamı Trafik Denetiminde

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte artan trafik yoğunluğunu denetlemek amacıyla Bandırma girişindeki kontrol noktasında yapılan denetimlere katıldı.

Bandırma Kaymakamı Trafik Denetiminde

Bandirma Kaymakami Trafik Denetimi Yapti 1
Bandırma Kaymakamı Trafik Denetiminde

Kaymakam Aksakal Kontrollere Katıldı

Bayram tatili süresince oluşan yoğun trafik, Bandırma’da uzun araç kuyruklarına neden oldu. Vatandaşlar, sevdikleriyle bir araya gelebilmek için yollara düşerken, trafik zaman zaman neredeyse durma noktasına geldi. Bu yoğunluk karşısında Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak ve daha güvenli bir bayram tatili geçirilmesini temin için denetimlerini artırdılar. Kaymakam Engin Aksakal da, denetimlere bizzat katılarak sürücüleri bilgilendirdi ve trafik kurallarına uyulmasının önemini vurguladı.

Bandirma Kaymakami Trafik Denetimi Yapti 2
Bandırma Kaymakamı Trafik Denetiminde

Kaymakam Aksakal’dan Kemer Vurgusu

Sürücülere yönelik yaptığı konuşmada Kaymakam Aksakal, “Dokuz günlük Ramazan Bayramı süresince seyahat edecek vatandaşlarımız, sevdiklerine sağlıkla kavuşmaları için lütfen emniyet kemerlerini takmalarını önemle rica ediyoruz. Hız limitlerine ve trafik kurallarına uymaları, herkesin güvenliğini sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. Aksakal, tüm görevli personel ile vatandaşların bayramını kutladı ve trafik denetimlerinin süreceğini belirtti.

Haber: İHA

Balıkesir Emniyeti Bayram Denetimini Ailelere Yaptı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu