Gündemİlçe Haberleri

Bandırma ” Ölüm Tuzağı ” İle Buluşuyor

Bandırma ” Ölüm Tuzağı ” ile buluşuyor. Bandırma Belediyesi Tolga Tosun önderliğinde etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Belediye bu seferde dünyaca ünlü tiyatro oyununu sanat severlerle buluşturuyor.

Bandırma ” Ölüm Tuzağı ” ile buluşuyor

Bandırma '' Ölüm Tuzağı '' Ile Buluşuyor. Bandırma Belediyesi Tolga Tosun Önderliğinde Etkinlik Düzenlemeye Devam Ediyor. Belediye Bu Seferde Dünyaca Ünlü Tiyatro Oyununu Sanat Severlerle Buluşturuyor.

Bandırma Belediyesi sanat severlere güzel bir haber duyurdu. Dünyada kapalı gişe sahnelenen Ölüm Tuzağı tiyatro oyunu Türkiye uyarlaması Bandırma’ya geliyor.

Tiyatro Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi ‘de izleyici karşına çıkacak.

Tiyatro 24 Mayıs 2023’te sahneye çıkacak. Ayrıca oyun saat 20.30 ‘da başlayacak.

Tiyatro için bilet satışları başladı. Bununla birlikte biletler bugün itibariyle Barış Manço Kültür Merkezinden alınabiliyor olacak.

” Ölüm Tuzağı ” Oyunu Hakkında Bilgiler

Ölüm Tuzağı tiyatro oyununda tiyatronun usta isimler rol alıyor.

İşte o isimler;

  • Ayşe Kökçü
  • Metin Coşkun
  • Mine Tüfekçioğlu
  • Altuğ Görgü
  • İsmail Dündar

Oyun Hakkında Bilgi

”Deathtrap” Ira Levin imzalı bir metindir. En iyi tiyatro oyunu dalında Edgar Ödülünü aldı. Broadway’ de en uzun süre sahnelenen gerilim- komedi tiyatro oyunu rekoruna sahip. Efsane “Deathtrap”; Ölüm Tuzağı adıyla Gate Production yapımı olarak sahnelerde yer alıyor.

İra Levin tarafından ustaca yazılan metnin çevirisi Hilal Arslangiray Kazanbal’a ait. Yönetmenliğini Altuğ Görgü ve Genel Sanat Yönetmenliğini  Ahmet Kazanbal gerçeleştiriyor.

Oyun izleyiciye ”Tüm dünya bir sahne ve orada tanıştığımız herkesin de bir rolü var ise, tiyatroda böyle bir dünya nasıl temsil edilir? Hayat zaten bir sahneyken o hayat nasıl sahnelenir? İç dünyanıza cesaretle ayna tuttuğunuzda ne görürsünüz?
Ölüm Tuzağı; hayatın bir yansıması… Oyunun içinde sürpriz yumurtadan çıkan başka başka olayların hayran bırakıyor. Ayrıca akılları zorlayacak bir kurguyla karşınıza çıkıyor.” şeklinde duyuruldu.

95 dakika süren oyun tek perdeden oluşuyor. Ayrıca tiyatro oyunu gerilim ve komedi türüne ait.

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu