Gündemİlçe Haberleri

Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Arasında Kapıdağ Turizmi İçin İş Birliği Protokolü

Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu Oluşturuldu

Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Arasında Kapıdağ Turizmi İçin İş Birliği Protokolü

Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu Oluşturuldu

Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında, Kapıdağ Turizminin geliştirilmesi amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda, “Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu” oluşturuldu.

Bandirma Ve Erdek Ticaret Odalari Arasinda Kapidag Turizmi Icin Is Birligi Protokolu 1

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uz’un yanı sıra odaların belirledikleri komisyon üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenler ele alındı. Toplantıda, ana sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durulurken, yerel aktörlerle yapılacak toplantı ve organizasyonlar da görüşüldü.

Bandirma Ve Erdek Ticaret Odalari Arasinda Kapidag Turizmi Icin Is Birligi Protokolu 2

Yaz döneminin daha verimli geçirilmesi için ilgili mercilerle temaslara bir an önce başlanması gerektiği konusunda fikir birliğine varılan toplantıda, Güney Marmara’nın turizm potansiyeli en yüksek lokasyonu olan Kapıdağ Yarımadası’nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılmasına yönelik çalışmalara hızlı bir şekilde başlanılması hususunda görüş birliği sağlandı.

Balıkesir’in 6 İlçesinde Ortak Operasyon

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu