Bandırma'da Golbol Heyecanı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, engelli bireylerin sporla buluşmasını amaçlayan önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Bandırma’da Golbol Heyecanı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen golbol turnuvası, engelli bireylerin sporla buluşmasını sağlayacak.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, görme yetersizliği olan öğrenciler için özel bir golbol turnuvası düzenliyor. “Spor Dostu Kampüs Projesi” kapsamında gerçekleştirilecek etkinlik, 10 Aralık’ta başlayacak. Üniversite öğrencileri, engelli bireylerle birlikte spor yapma fırsatı bulacak.

Spor Dostu Kampüs Projesi
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü iş birliğiyle, görme yetersizliği olan öğrencilerin sporla buluşmasını amaçlayan bir golbol turnuvası düzenliyor. “Spor Dostu Kampüs Projesi Kapsamında Sporu Görüyoruz” temasıyla gerçekleştirilecek olan bu özel etkinlik, Bandırma’da engelli bireylerin toplumsal hayata katılımını desteklemeyi hedefliyor.
Katılımcılar ve Tarih
Turnuvada, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile üniversitede eğitim gören ve Bandırma’da yaşayan görme yetersizliği olan öğrencilerden oluşan takımlar mücadele edecek. Etkinlik, 10 Aralık 2024 Salı günü saat 11.00’de Spor Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Farkındalık ve Katılım
Organizasyon, görme yetersizliği olan bireylerin sporla tanışması ve sosyal hayatın bir parçası olabilmesi için önemli bir adım olarak görülüyor. Ayrıca etkinlik, üniversite öğrencilerinin engellilik konusunda daha fazla farkındalık kazanmasını sağlayacak. Turnuvaya tüm üniversite camiasının katılımı teşvik ediliyor.
Haber: Bülten