GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

BANDIRMA’DA KAVUN FESTİVALİ

Bandırma Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen ve gelenekselleşen Yeşil Çomlu Kavun Festivali, 5. yılında düzenlenen bir program ile vatandaşlarla buluşacak.

Yeşil Çomlu mahallesinin tanıtılması amacıyla düzenlenen festival birçok farklı ketten gelen misafire ev sahipliği yapıyor. Ayrıca festival tarıma ve çiftçiye dikkat çekmesi yönüyle de ilgi topluyor. 2 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek Yeşil Çomlu Kavun Festivaline katılmak isteyen vatandaşlar için saat 14:30’dan itibaren kipa market karşısından ücretsiz servisler kalkacak. Festival kapsamında ,Atatürk Büstü Açılışı ve Kortej Yürüyüşü, meydana yapılan Atatürk Büstünün açılışı ve ardından “Bayraktepe’’ mevkiine Kortej eşliğinde Bayrak Yürüyüşü gerçekleşecek.

Zekiye Tatlı, Şafak Aydemir, Seval Özarslan ve Udi sanatçısı Orhan Demir eşliğinde canlı Ebru Sanatı performansı gerçekleşecek. Bandırma Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun, Yeşil Çomlu Kavun Festivali için hazırladığı yöresel Halk Oyunu gösterisi sonunda kavun yarışması ve ikramlar olacak. Türk Halk Müziği konserinin ardından O Ses Türkiye’den tanınan Özlem Torluk sahne alacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu