GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

BANDIRMA’DA MAHALLELER COŞTU

Bandırma Belediyesi mahalle şenlikleri ile çocukları buluşturdu. İçeriğinde pekçok etkinliğin yer aldığı şenliklerde çocuklar toprak ve yeşil üzerinde oyunlar oynadı, resimler çizdi. Sosyalleşmenin önemli olduğunu ifade eden Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun “çocuklar herşeyimiz” dedi.

Bandırma Belediyesi mahalle şenlikleri ile Bandırma da ki mahalleleri canlandırıyor. Başkan Tosun şenliklerle ilgili olarak, “Mahalle Şenliklerimiz kapsamında Cumhuriyet Meydanında çocuklarımız ile bir araya geldik. Bandırma Belediyesi olarak çocuklarımızın mutlu bakan gözlerine tanık olmak, eğlence dolu yaşadıkları bir günü onlara armağan etmekten mutluluk duyuyoruz. ”dedi. Bandırma Belediyesi’nin ilçe halkının kültürel etkinliklerle daha kaliteli bir biçimde ulaşmasını sağlamak amacıyla yaptığı şenlikler coşkuyla devam ediyor. Her gün farklı mahallede düzenlenen etkinlik mahalleyi şenlik alanına çeviriyor. Geleneksel orta oyunlarından örneklerin sunulduğu şenliklerde; çocuklar kukla, animasyon ve yarışmalarla da eğlenebiliyor. Belediye Başkanı Tolga Tosun şenlik programlarına katılarak çocuklarla ve mahalle sakinleriyle bir araya geliyor.

Geleceğin Emanetçileri

Şehir yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediyecilik ve belediyenin var olduğunu belirten Başkan Tosun, Semra Aman Akyürek’e yaptığı açıklamada, belediyelerinde halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını söyledi. Başkan Tosun, anne-babalara hitaben, “ Anne baba olarak; çocuklarımızı ahlaklı, kişilikli, idealist, iyi ve mutlu insanlar olması için yetiştirmeye gayret etmeliyiz. Diğer yandan da çalışkan, bilgili, başarılı gençler yetiştirmeliyiz. O gençler, hem kendilerine, hem ailelerine, hem Bandırma’ya hem ülkemize hem de bütün insanlığa hizmet edecekler. Bunun içinde zorluklardan yılmadan elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalıdır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu