İlçe HaberleriGündemSpor

Bandırma’da sporculara malzeme desteği

Bandırma Belediyesi eğitim ve spor alanlarında okullarımıza destek vermeye devam ediyor. “Sporda Yetenek 10’la Gelecek” projesi kapsamında Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında spor malzemelerinin okullarımıza dağıtımı gerçekleşti.

Düzenlenen etkinlikte Kaymakam Günhan Yazar, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Spor malzemelerinin dağıtımından önce projeyle ilgili görüşlerini dile getiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz “Sporda Yetenek 10’la Gelecek” projesine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bu proje 15 tane okulumuza, bunun yanında Hicri Ercili Çocuk Evlerimize ve İlçe Spor Müdürlüğümüze katkı sağlayacak. 4500 çocuğumuz bu projeden fayda sağlayacak. Maddi ve ekonomik durumu yetersiz olan, spor malzemeleri alımı konusunda güçlük çeken, spora vakit ayıramayan, bütçesi olmayan kardeşlerimiz inşallah bizim verdiğimiz destekle beraber hepsi çeşitli spor branşlarında verdiğimiz spor malzemeleri ile spora başarılı katkılar sağlayacağına inanıyorum. Kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonla birlikte bu güzel projeleri hayata geçiriyoruz. Sağ olsun Kaymakamımız, İlçe Spor Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer tüm kurumlardaki müdürlerimizle güzel bir iletişim içerisindeyiz. Dün de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze robotik kodlama konusunda teknolojik cihaz desteği verdik. Bugünde aynı şekilde spor malzemeleri ile destek veriyoruz. Bu tür desteklerin sadece hükümetten yada bakanlıklardan beklenmesi ile olmaz. Yerel yönetimlerinde bu işin içinde olması gerektiği kanaatindeyim. İnşallah daha güzel projeler ile bir araya gelip siz çocuklarımıza ve gençlerimize elimizden geldiğince Bandırma Belediyesi olarak destek vereceğiz” dedi.

Güzel bir projenin içinde yer aldıklarını belirten Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar: “Projemizin amacı çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunması ve ortak çalışma bilincinin oluşturulmasıdır. Yeni projeler kapsamında yeni spor salonları yapıyoruz. Bugün burada gördüğünüz gibi okullarımızdaki spor faaliyetlerine malzeme desteği sunuyoruz. Gerek gördüğümüz öğrencilerimizin kıyafetlerini karşılıyoruz. Yetenekli öğrencilerimiz daha iyi şartlarda spor yapsınlar diye çalışıyoruz. Tabi bu projeyi oluştururken çok önemli bir destekçimiz var Bandırma Belediyesi ben hem Belediye Başkanımıza hem de Belediye Meclisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca spor faaliyetleri sadece Spor Bakanlığının yada Milli Eğitim Bakanlığının değil Belediyenin de işi olduğunu bilen bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için ayrıca mutluluk duyduğumu buradan ifade etmek istiyorum. Ben tekrar katkıda bulunan ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu