Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Bandırma’da Trafik Kazası

Bandırma’da trafik kazası: 1 yaralı. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Atatürk Bulvarı’nda trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

 

 

Bandırma’da Trafik Kazası… Bandırma Paşabayır Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda 34 NT 0876 plakalı otomobil sürücüsü Ercan K (48), ara yoldan çıktı. Erdek istikametine doğru seyir halinde olan 10 CCC 12 plakalı otomobil sürücüsü İbrahim Ö.’ye (44) çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç sürüklenerek yan yattı. Devamında sürücü İbrahim Ö. araç içerisinde yara aldı. Dahası araçtan çevredekilerin yardımıyla çıkan sürücü belinden de yara aldı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yan Yatti

Son olarak polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

…………..

Araba Kullanma Püf Noktaları

Araba kullanmanın hayatlarımızı bir parça daha kolaylaştırdığı kesin. Dilediğiniz zaman dilediğiniz şekilde seyahat etme özgürlüğü pek çok insan için çok önemli. Ancak bu özgürlük hali, özellikle büyük şehirlerin yoğun kalabalığında bir tür işkence oluyor. Trafikte kötü sürücülerin varlığı da ayrı bir tedirginlik kaynağı oluyor. Bu da bazı kişilerde doğal olarak araba kullanma korkusu doğuruyor. Dolayısıyla toplu taşıma kullanıp tüm bu kargaşadan kısmen de olsa kaçmak daha cazip gelebiliyor. Trafikte zaman öldürmemek için özellikle günlük akışta bu mantıklı bir tercih olabilir. Ancak şunu da unutmamakta fayda var. Araba kullanmayı bilmek kişiye her zaman avantaj sağlar. Seyahat etme kolaylığı, bu avantajların en sık dile getirileni. Ancak araba kullanabilmenin tek avantajı bu değil. Bugün baktığınızda pek çok iş ilanında bile ehliyetinizin olması artı puan olarak sayılıyor.

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu