Bandırma'dan 2 Sporcu Milli Takımda
Ankara'da Gerçekleşen Modern Pentatlon Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası'nda Bandırmalı Gençlerden Büyük Başarı

Bandırma’dan 2 Sporcu Milli Takımda

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ankara’da düzenlenen Modern Pentatlon Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda Bandırma’yı gururlandıran başarıya imza atan sporcuları ağırladı. Başkan Mirza, seçmelerde ve şampiyonada başarılı olan Yağız Karaçay ve Ömer Tüten’i tebrik etti.
“Sizinle gurur duyuyorum”
Dursun Mirza, ziyarette yaptığı açıklamada, “Ankara’da Gerçekleşen Modern Pentatlon Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası’nda Bandırma’dan katılan çocuklarımız; Yağız Karaçay ve Ömer Tüten Milli Takımımıza girmeye hak kazandılar. Bu güzel haberi paylaşmak için beni ziyarete gelerek çok mutlu ettiler. Sizinle gurur duyuyorum ve her zaman destekliyorum. Bandırma İlçe Spor Müdürümüz Hüseyin Elüstü’ne, Antrenörümüz Mehmet Yıldırım ve sporcularımızın daima destekçileri olan ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Bülten