Bandırmaspor Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Bandırmaspor ile Ankara Keçiöregücü arasında oynanacak olan maçın hakemleri belli oldu.

Bandırmaspor Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Bandırmaspor Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bandırmaspor ile Ankara Keçiöregücü arasında oynanacak olan maçın hakemleri belli oldu. Bandırmaspor’un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan mücadeleyi, hakem Ayberk Demirbaş yönetecek.

Maç, 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Ayberk Demirbaş’ın yardımcılıklarını Güner Mumcu Taştan ve Selim Şenöz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erdem Temel olacak. Bu önemli mücadele öncesinde taraftarlar ve futbol severler, merakla maçın sonucunu bekliyor.

spor bandırmaspor balıkesir maç hakem spor gündemi trendyol hakem belli oldu bandırmaspor gündemi teksüt bandırmaspor ankara keçiören