Gündemİlçe HaberleriSpor

BANDIRMASPOR SEZONU AÇTI

Bandırmaspor Baltok, 2018-2019 sezonunun açılışını 17 Eylül Stadı’nda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Bandırmaspor Baltok, 2018-2019 sezonunun açılışını 17 Eylül Stadı’nda görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Bandırmaspor Baltok’un açılış töreninde, kulübün futbolcuları, voleybolcuları ve hentbolcuları, taraftara tanıtıldı. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda gerçekleşen açılış töreninin ardından Bandırmaspor Baltok ile Gölcükspor arasında hazırlık karşılaşması yapıldı. Maçın 41. Dakikasında Bandırmasporlu Ömer Faruk Ermeç’in attığı gol ile Bandırmaspor Gölcükspor’u 1-0 yendi.

KAFAOĞLU ‘’BAŞARILAR DİLERİM’’

Bandırmaspor 17 Eylül Stadı’nda gerçekleşen sezon açılış törenine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini söyledi. Bandırmaspor Baltok takımına başarılı bir sezon dileyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘’Bandırmaspor Baltok takımının sezon açılışına katıldık. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz’’ ifadelerini kullandı. İlk hazırlık karşılaşmasını Gölcükspor ile yapan Bandırmaspor, sonrasında Karacabey Birlikspor ve ardından Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu