GündemSpor

Bandırmaspor Taraftarlarına Passolig Darbesi!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak Galatasaray A.Ş. - Teksüt Bandırmaspor maçı öncesinde Bandırmaspor taraftarına olumsuz bir haber geldi.

Bandırmaspor Taraftarlarına Passolig Darbesi!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak Galatasaray A.Ş. – Teksüt Bandırmaspor maçı öncesinde Bandırmaspor taraftarına olumsuz bir haber geldi. Maçın 6 Şubat 2024 Salı günü, İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta saat 20.45’te oynanacak olmasına rağmen, hem Galatasaray hem de Bandırmaspor’a ait Passolig sahipleri maçı canlı olarak izleyemeyecek.

Mert Balıkçı, hem Galatasaray hem de Bandırmaspor’a ait Passolig kartına sahip olan kişilerin, iki takımın birbiriyle oynadığı maçlarda tribünde bulunamayacaklarını öğrendiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Bu durumun sebebinin, sezon başında alınan bir karar olduğu belirtilirken, Bandırmaspor taraftarları bu kuralın gereksiz ve mağduriyet yaratan bir uygulama olduğunu düşünüyor. Mert Balıkçı, bu duruma çözüm bulunması çağrısında bulunarak yüzlerce Bandırmaspor taraftarının mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Bandırmaspor Taraftarlarına Passolig Darbesi!

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir’den Milli Takım Havuzuna 6 Sporcu Girdi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu