Teknolojiİlçe Haberleri

BANÜ Öğrencileri Google Salladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi  Sosyal Eğlence ve Etkinlik Topluluğu Üyeleri, "Helping Hand" İsimli Uygulama İle Öne Çıktı. 3 Bin Proje Arasında İlk 100'e Girdiler

BANÜ Öğrencileri Google Salladı

Baun Ogrencileri Google Salladi 1
Banü Öğrencileri Google Salladı

Proje Büyük Takdir Topladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Eğlence ve Etkinlik Topluluğu üyeleri, Google Solution Challenge yarışması kapsamında geliştirdikleri mobil uygulama ile uluslararası alanda önemli bir başarı elde ettiler. “Helping Hand” adını verdikleri uygulama, deprem ve doğal afet gibi insani krizlerde toplanan bağışların ihtiyaç sahiplerine daha etkin bir şekilde ulaşmasını sağlayarak büyük takdir topladı.

3 Bin Proje Arasında İlk 100’de

3000’den fazla projenin yarıştığı organizasyonda ilk 100’e girmeyi başaran Türk öğrenciler, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi ile birlikte Türkiye’den bu başarıya ulaşan üç üniversite ekibinden biri oldu. Proje ekibi, Helping Hand uygulaması sayesinde ihtiyaç sahiplerinin bağışları harita üzerinden takip edebilmesini ve derneklerle kolayca iletişime geçerek ihtiyaç duydukları ürünlere erişebilmelerini sağlıyor. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri Enes Yılmaz ve Mehmet Yalaz ile Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencileri Baturalp Özmen ve Beyza Atay, geliştirdikleri yenilikçi çözümle övgü topladılar.

Haber: Bülten

BAÜN’den SMA Tedavisinde Yeni Buluş

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu