GündemEğitim

BANÜ’de Üreten Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

BANÜ’de Üreten Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Teknoloji Transfer Ofisi kuruma  en fazla proje üreten akademisyenlere teşekkür belgesi takdim etti.

TÖREN İLE TAKDİM ETTİLER

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) 2020 yılında BANÜ TTO A.Ş.’ye en fazla proje üreten Prof. Dr. Mehmet Tektaş ve Dr. Öğr. Üyesi Taylan Engin başta olmak üzere belli bir limitin üzerinde akademik danışmalık hizmeti veren tüm öğretim üyelerine tören ile teşekkür belgesi takdim etti.

REKTÖR ÖZDEMİR’İN ELİNDEN ALDILAR

Düzenlenen törende Mühendislik ve Doğa Bililmleri Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Tektaş, Doç. Dr. M. Nuri Seyman, Dr. Öğr. Üyesi Adem Dalcalı, Dr. Öğr. Üyesi Taylan Engin, Dr. Öğr. Üyesi Cemil Közkurt ve Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay ile Bandırma Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Kıvrak, teşekkür belgelerini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in elinden aldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu