GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Banvit BRF İhracatta 3 Ödül Birden Kazandı

Banvit BRF İhracatta 3 Ödül Birden Kazandı

Banvit BRF, 2020 yılında ulaştığı ihracat rakamlarıyla İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) tarafından verilen “Başarılı İhracatçılar Ödülleri”nde genel ihracat, et ürünleri ve beyaz et kategorilerinde 3 ödül kazandı.

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) tarafından her yıl verilen Başarılı İhracatçılar Ödülleri sahipleri buldu. Türkiye’nin önde gelen beyaz et üreticilerinden Banvit BRF, bu yıl bağlı bulunduğu İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği üyelerinin 2020 yılı boyunca gerçekleştirdikleri ihracat rakamlarına göre 3 farklı kategoride 3 ödül kazandı.

Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller genel ihracat kategorisinde ve Beyaz Et kategorisinde 1’nci, Et Ürünleri kategorisinde 5’nci olarak 3 ödül birden alan Banvit BRF, MENA bölgesi olarak tanımlanan ağırlıklı olarak Ortadoğu ülkelerinin de yer aldığı ihracat pazarlarında 2020 yılında toplam 100 milyon ABD doları ihracat gelirine ulaştı.

İİB tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 3 ödül birden alan Banvit BRF Satış Direktörü Nerdin Alp bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi; “Geçen yıl olduğu gibi bu yılı da ihracat hedeflerimize ulaşarak kapatmış olmaktan ve ülkemiz ekonomisine sunduğumuz yüksek katma değerden ötürü gurur duyuyoruz. Bu ödülü almamızda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu