GündemDünyadan HaberlerEğitim

BAŞARILI MÜDÜR’DEN VEDA MESAJI

Karesi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Canseven görevinden ayrıldı. Canseven sosyal medya üzerinden bir veda mesajı yayınladı. 9 yıldır HEM Müdürlüğü görevini yürüten Canseven bugüne kadar başarılı çalışmaları ile dikkat çekmişti.

Canseven, “05 Şubat 2010 tarihinden itibaren Balıkesir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü ve İlimizin büyükşehir olması nedeniyle Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü olarak görev yaptığım kurumumdan ( yönetmelik gereği aynı kurumda en fazla 4+4 idarecilik görevi yapılabilir.) görev sürem dolduğu için 11.06.2018 tarihinde ayrıldım. Balıkesir’de yaklaşık 9 yıl görev yaptığım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüm süresince 173.499 Kişi eğitim faaliyetlerimize katılmıştır.

Bu güzel insanımıza hizmet etme fırsatı yakaladığım için kendimi şanslı hissediyor, Allah’ıma binlerce defa şükrediyorum.Görev yaptığım süre içinde birlikte çalışmaktan onur duyduğum başta mesai arkadaşlarıma, çok değerli öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize, eğitimci ordumuza, Milli Eğitim camiasına, işbirliği yaptığımız kamu Kurum ve Kuruluşlara, Belediye Başkanlıklarımıza, STK’ lara, Kurumumuzun tanınırlığı, saygınlığı ve insanımıza ulaşmamızda bizlere en büyük desteği veren Değerli basınımıza şükranlarımı sunuyorum.Haklarınızı Helal etmeniz dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu