Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Şampuanın Pratik Hali

Şekil olarak sabuna, içerik olarak sıvı şampuanlar benzeyen katı şampuanlarla tanışın! Katı Şampuan Nedir? İşte karşınızda şampuanın pratik hali…

Şampuanın Pratik Hali

1 32
Şampuanın Pratik Hali

Aslında yeni bir ürün değil, özellikle taşınma kolaylığı sebebiyle seyahat severler arasında popüler olan bu ürün son zamanlarda çevreyi koruma hareketleri kapsamında geri dönüş yaşıyor.

2 26

Katı şampuan nedir?

Katı şampuan, bir sabun formunda paketlenmesi dışında esasen sıvı şampuanla benzer içerikler içerir. Şampuanın etkili olması için gerekli bileşenler, susuz bir formda birleştirilerek katı hale getirilmektedir.

Kapak 11

Katı şampuan nasıl kullanılır?

Saçınızı ve katı şampuanınızı ıslatın, şampuanı saç derinizde gezdirin. Ayrıca şampuanı köpürtün ve parmaklarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayın. Saç uçlarınızın birbirine dolanmasından endişeliyseniz, şampuanı elinizde köpürtüp, köpüğü saç diplerinize uygulamayı tercih edebilirsiniz. Doğal yapısı nedeniyle zamanla saç diplerinizde hafif bir kalıntı oluşabilir, bunun önüne geçmek için saçınızı haftada bir veya iki kez sirkeli suyla durulayın. Sirkenin asitliği saçınızı şampuanın bazik kalıntılarından arındırır.

Saç Tipinize Uygun Şampuan Seçimi

Referans: Erika Marty. “The Pros and Cons of Switching to A Shampoo Bar”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu