Gündem

Başçeşme Projesinde Çalışmalar Başladı

Başçeşme Projesinde Çalışmalar Başladı

Başçeşme Mezarlığı’nda yapılması planlanan yenileme projesi için çalışmalara başlandı. Yapılması planlanan mezarlık yenileme programı kapsamında mezarlık girişinde bulunan binalarda yıkım başladı.

PROJEYE BAŞLANDI

Başçeşme Mezarlığı’nda yapılması planlanan yenileme projesi için çalışmalara başlandı. Yapılması planlanan mezarlık yenileme programı kapsamında mezarlık girişinde bulunan binalarda yıkım başladı. Yapılacak proje ile yeni gasilhane ve mezarlık hizmetlerinin koordinasyonlarına sağlayacak bir bina yapılması, mezarlıktaki tuvaletlerin yenilenmesi işlemlerinin yapılacağı projenin ilk adımı bina yıkımları ile başlamış oldu.  Başçeşme Mezarlığı’ndaki gasilhane hizmetleri binasının yapımı tamamlanana kadar ilgili hizmetlerin Çınarlıdere Mezarlığı’ndan sağlanacağı belirtildi. Ancak defin işlemlerinin yine Başçeşme’de gerçekleşeceği ifade edildi.

BAŞKAN ORKAN YERİNDE İNCELEDİ

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan başlayan projenin çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında konuyla ilgili olarak Orkan, “Başçeşme Mezerlığı projemizin baharda bitirilmesini ve yeniden hizmete geçmesini planlıyoruz. Bu çalışmaları birlikte yürüttüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu