GündemEkonomi

BASİAD GMKA Desteği İle Yürüttüğü Proje İşletmelerde İletişim Ve Dijitalleşme Modülleri Başlatıldı

BASİAD GMKA Desteği İle Yürüttüğü Proje İşletmelerde İletişim Ve Dijitalleşme Modülleri Başlatıldı

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği; Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile yürüttüğü; “İşletmelerde Değer Artışı” adlı projede 3. Ve 4. Modül çalışmalarını başlattı.

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 01 Haziran 2020 tarihinden bu yana Balıkesir’de kurulu üye işletmelerinde GMKA desteği ile “ İşletmelerde Değer Artışı” adlı projeyi yürütmektedir. Kurum Kültürü ve Aile Anayasası tamamlanan projede son iki modül olan; iletişim ve dijitalleşme çalışmaları başlattılar.

Yapılan saha araştırmaları ve üye anketleri neticesinde Balıkesir işletmelerinin yönetim proseslerinde ihtiyaç hissettikleri alanları desteklemek amacıyla yürütülen projenin son iki modülü ile ilgili BASİAD Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selçuk Savaş açıklamalarda bulundular.

Selçuk Savaş: “ Yürütmekte olduğumuz projenin Balıkesir işletmelerine olan olumlu katkısını gözlemlemekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Görüyoruz ki global iş dünyasının gündemi ve öncelikleri ile örtüşen bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Dijitalleşmenin içinde bulunduğumuz dönemde şirketler ve ülkeler için önemli bir öncelik oldu. Bununla beraber iklim değişikliğinin seyri, yeşil dönüşümün de dijital dönüşüme eşlik etmesi gereğini açıklıkla gösteriyor. Bir taraftan daha verimli ve katma değerli üretim için dijitalleşmeyi sağlarken diğer taraftan daha yeşil, çevreye duyarlı, enerji verimli, döngüsel bir üretim gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Dolayısıyla ikiz dönüşüm olarak tariflenen bu yeni yapının temelinde dijital teknolojilerin etkin kullanılması önemli bir yer tutacak.  Bu sebepten projemizdeki özellikle dijitalleşme modelini çok önemsiyor ve Balıkesir işletmelerine maksimum faydayı sağlamak ve rol model oluşturmak için ilave katkılarımız ile yola çıktık. Balıkesir işletmeleri açısından önümüzdeki günlerin önemli eksikliklerinden birini ayrıca gidereceğimizi düşünüyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu