Başkan Akın, Çocuklarla Pedal Çevirdi
Amatör Spor Haftası'nda Balıkesir'de bisiklet yarışı coşkusu

Başkan Akın, Çocuklarla Pedal Çevirdi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Adnan Menderes Mahallesi’nde düzenlenen bisiklet yarışında çocuklarla birlikte yarıştı, kazananlara ödüllerini verdi
Geleneksel Bisiklet Yarışı Büyük İlgi Gördü
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Amatör Spor Haftası kapsamında Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Adnan Menderes Muhtarlığı iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Adnan Menderes Mahallesi Bisiklet Yarışması’na katıldı. Etkinlikte Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve Mahalle Muhtarı Esra Kurşun da yer aldı.
Yarışta Kıyasıya Mücadele
23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu önünde başlayan yarışta, katılımcılar Adnan Menderes Mahallesi sokaklarında pedal çevirerek birincilik için mücadele etti. 9 farklı yaş kategorisinde düzenlenen yarışta, dereceye giren sporcular madalya, bisiklet ve çeşitli ödüllerle ödüllendirildi. Ödüllerini Başkan Ahmet Akın ve diğer protokol üyelerinin elinden alan sporcular büyük mutluluk yaşadı.
Sporun Önemi Vurgulandı
Sağlıklı yaşam ve sporun disiplin gerektirdiğini vurgulayan Başkan Akın, Balıkesirli sporcuların daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirtti. Yarış sırasında da sporculara tezahüratlarla destek veren Akın, “Devlet, millet el ele, hep birlikte spor yapıyoruz ve daha fazla yapacağız” dedi.
Büyükşehir Belediye Spor, İzmir’den Namağlup Döndü
Bülten