Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN AKSOY ADA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve İlçe Kaymakamı Göksel Yüksel devam eden İlçe projelerini ziyaret ettiler.

 

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy İlçe Kaymakamı Göksel Yüksel ile birlikte ziyaret programı kapsamında yapımı süren belediye çalışmalarını incelediler. Başkan Aksoy ve Kaymakam Yüksel’in ziyaretlerinde ilk durağı Recep Ahmet Mercan İlk ve Ortaokulu temel atma törenini oldu. Temel atma töreninde Başkan Aksoy okul yapım çalışmalarının startını verdi. Yapılacak okulun Ada’nın gençlerine hayırlı olmasını dileyen Aksoy, “Temeli atılan yapımına başladığımız okulumuzda inşallah vatana hayırlı evlatlarımız yetişir. “ dedi.

 

Eski Hükümet Yeni Müze Binasında Çalışmalar Sürüyor

 

Temel atma töreninin ardından Başkan Aksoy ve Kaymakam Yüksel müze olması planlanan eski hükümet konağını ziyaret ederek binada devam eden çalışmaları yerinde incelediler. Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy İlçe’ye kültürel anlamda destek sağlayacağını belirten müze için çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasına gayret edildiğini dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu