Gündemİlçe Haberleri

Başkan Aksoy Avşa Polikliniğine Yönelik Açıklamada Bulundu

Başkan Aksoy Avşa Polikliniğine Yönelik Açıklamada Bulundu

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Avşa Adası’na yapılması planlanan ve projesi hazırlanan poliklinik için çalışmaların başlayacağını dile getirdi.

AVŞA POLİKİLİNİĞİNE YÖNELİK AÇIKLAMADA BULUNDU

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Avşa Adası’na yapılması planlanan ve projesi hazırlanan poliklinik için çalışmaların başlayacağını dile getirdi. Süleyman Aksoy projenin tamamlandığını ve hayata geçmesi için belediye kontrolünde destek alınabileceğini belirterek bir açıklamada bulundu. Avşa Adası’na yapılması planlanan polikliniğe dair Başkan Aksoy şöyle kaydetti:

BELEDİYE VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ İLE YAPILMASI PLANLANDI

“Avşa Adamızın en büyük ihtiyaçlarından biri olan sağlık sorunlarını çözebilmek adına adamızda bulunan sağlık ocağının bir poliklinik haline getirilerek yarı hastane konumuna getirilmesine yönelik çalışmalarımız sürüyor. Devletimiz Marmara Merkez’deki devlet hastanesine yönelik programı olduğu için bu yıl Avşa’daki sağlık ocağını programa almamıştı. Bizler de konuyu belediyemiz öncülüğünde vatandaşlarımız ile işbirliği içinde olarak çözmek için programımıza aldık.

PROJESİ HAZIR

Adamızda otoparklı geniş bir alana polikliniğimizin yapılması için projemizi hazırladık. Sağlık Bakanlığı kontrolünde hazırlanan projemiz tamamlandı. Belediye olarak biz 150 bin lira vererek bu yardımı başattık. Bizler her işin altından kalakarız ancak yerel yönetimler olarak biz istiyoruz ki, bütün vatandaşlarımın çorbada tuzu olsun. Bunun için belediyemizin kontrolünde Avşa Adası Poliklinik hesabı olarak yıl başından sonra bir hesap açtıracağız.  ”dedi.

 “HAYIRSEVERLERİN İSİMLERİ VERİLECEK”

Demir ve tuğla gibi yardımlarında kabul edilebileceğiniz dile getiren Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy proje hayat bulduğunda poliklinik odalarına hayırsever vatandaşların isimlerinin verilmesi planlandığını da dile getirdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu