Gündemİlçe Haberleri

Başkan Aksoy Ekinlik’te Çalışmaları İnceledi

Başkan Aksoy Ekinlik’te Çalışmaları İnceledi

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Ekinlik Adası’nda yapımı süren alt yapı çalışma alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

“İLK GÜNDEN BERİ ALTYAPI İÇİN ÇALIŞIYORUZ ”

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Ekinlik Adası’nda yapımı süren alt yapı çalışma alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarda büyük ölçüde yol kat edildiğini dile getiren Başkan Aksoy, “ Ekinlik Adamızda yapılan kanalizasyon çalışmalarımızı yerinde incelemek için buraya geldik. Göreve geldiğimiz ilk günde beri ilk yaptığımız iş önce her bölgenin alt yapısını düzenlemekle ilgili oldu. ”dedi.

ASMALI VE GÜNDOĞDU’YA DA SIRA GELECEK

Başkan Aksoy çalışmalarla ilgili, “Marmara, Çınarlık, Topağaç Saraylar bölgelerinde süren kanalizasyon çalışmalarımızı bitirdik. Şimdi Asmalı ve Gündoğdu Mahalleleri’nde çalışmalar yapacağız. Ancak bu bölgelerdeki imar çalışmaları ve bölgenin birçok kısmının sit alanı olması sebebiyle ilgili düzenlemeler şimdilik bekliyor. Buralarda çalışmalarımız sürdürebilmemiz için ilgili süreçler devam ediyor. İnşallah o mahallerimize de sıra gelecek. ”dedi.

EKİNLİK’TE SU HATLARI DÖŞENİYOR

İlçe belediyesi olarak tüm çalışmalara ve personellere destek veriyoruz diyen Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, “Ekinlik Adamızda yaklaşık 15 gündür çalışmalar sürdürülüyor. Su hatlarının değişmesi için çalışmalar yapılıyor. Yaklaşık 500 600 metrelik bir alan kazılmış durumda. Burada borular döşeniyor. İnşallah buradaki çalışmalar sona erdiğinde üst yapıyı da düzenleyerek hizmete sunacağız. Adalarımızın temiz olabilmesi için kanalizasyon atıklarının arıtılarak denize bırakılması gerekiyor. İlk günden beri bu çalışmaya özen gösteriyoruz. Avşa Adamıza gittiğimiz zaman oradaki çalışmalarımız ile ilgili de bilgilendirmede bulunacağım. ”dedi.

“YAZI HİJYEN İÇİNDE GEÇİRECEĞİZ”

Aksoy alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak,“ Ekinlik Adamızdaki 3 4 kilometrelik alanı bitirip buradaki vatandaşlarımızı hijyene kavuşturmamızın ardından Avşa çalışmalarına başlayacağız. Kanalizasyon ile birlikte denizde de arıtma çalışmalarının yapılması gerekiyor. Bununla ilgili de bir takım bakım çalışmalarımız var. Geçen yaz herhangi bir sıkıntı yaşamadık adalarımızda temizlik konusunda. İnşallah bu yaz da yapılan çalışmalar sayesinde temiz ve hijyen içinde geçireceğiz. Adalarımıza gelen turistlerimiz ve vatandaşlarımız hijyen içinde yaşayacaklar. Biz Marmara Belediyesi olarak yerin üstü olduğu kadar altına da değer veriyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Asli görevimiz bu. Verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz ve devam ederek çalışmalarımıza ara vermeyeceğiz. ”diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu