Gündemİlçe Haberleri

Başkan Aksoy’dan KALBEN Eğitim Köyü’ne Tam Destek

Başkan Aksoy’dan KALBEN Eğitim Köyü’ne Tam Destek

Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile (KALBEN) Derneği Eğitim Köyü projesine yönelik Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’a bilgiler vererek Aksoy’dan tam destek aldı.

PROJEYİ MASAYA YATIRDILAR

Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile (KALBEN) Derneği Yönetim Kurulu Marmara Adalar Belediyesi’ni ziyaret etti. Yapılan ziyarette Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile dernek yönetim kurulu, hazırladığı Kalben Eğitim Köyü projesini görüşerek proje hakkında Başkan Aksoy’a bilgiler verdiler.

MARMARA’DA EĞİTİME DESTEK HER ZAMAN ÖNCELİK

KALBEN Dernek Başkanı Pelin Çalışkanoğlu Ekşi’nin projeye yönelik paylaşımlarda bulunduğu ziyarette Başkan Aksoy Marmara Belediyesi olarak projeye destek verdiklerini belirtti. Proje detaylarını kontrol eden Süleyman Aksoy eğitime yönelik proje ve bunun yanısıra yatırımların her zaman belediyenin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Proje amacını ve detaylarını oldukça beğendiğini söyleyen Aksoy konuyla ilgili elden gelen tüm desteğin sağlanacağını söyledi. Dernek yönetimi ilgilerinden ve ayrıca eğitim desteğe verdiği önemden dolayı Süleyman Aksoy’a teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu