Gündemİlçe Haberleri

Başkan Arslan Altınoluk’ta Saha İncelemesinde Bulundu

Başkan Arslan Altınoluk’ta Saha İncelemesinde Bulundu

 

Başkan Arslan Altınoluk’ta Saha İncelemesinde Bulundu. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınoluk Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Altınoluk’ta İncelemelerde Bulundu

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınoluk Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Özellikle yaz aylarında turizm sektöründe oldukça tercih edilen bir tatil yerleşim alanı olan Altınoluk Mahallesi’nde kış döneminde ilerleyen sezonlara yönelik çalışmalar yapılıyor.

“Var gücümüzle çalışmaya devam”

Altınoluk Mahallesi’nde bu kapsamda yapılan meydan, park, çevre düzenleme ve yol çalışmaları İlçe Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından yerinde incelendi. Başkan Arslan yapılan inceleme alanlarında görevli personellere de kolaylık diledi. Altınoluk incelmelerine ilişkin açıklamada bulunan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan açıklamasında, “Bugün, Altınoluk Sorumlumuz Mustafa Özkan ile birlikte beldemizde sürdürülen çalışmalarımızı yerinde inceledik. Diğer turistik mahallelerimizin olduğu gibi, Altınoluk’un da hak ettiği hizmeti alabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu