Gündemİlçe Haberleri

Başkan Arslan: “Dayanışma Ruhuyla Yönetmeye Devam Edeceğiz”

Başkan Arslan: “Dayanışma Ruhuyla Yönetmeye Devam Edeceğiz”

Başkan Arslan: “Dayanışma Ruhuyla Yönetmeye Devam Edeceğiz”. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Edremit’i dayanışma ruhuyla yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ilçede kovid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde görevlerini sürdüren sağlık çalışanları ve bazı ilçe esnaflarına yönelik açıklamada bulundu. Başkan Arslan yoğun kar yağışının hakim olduğu ilçede sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde görevlerini sürdüren ilçe sağlık ekiplerini ve 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle hizmete devam eden çiçekçi esnafları takdir ettiğini söyledi. Pandemi nedeniyle birçok işletmenin kapalı olmasından üzüntü duyduklarını belirten Arslan ilçe esnaflarının ve sağlık çalışanlarının Sevgililer Günü’nü tebrik etmek için ziyaretlerde bulundu.

SEVGİ GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ziyaretlerinde çalışanlarla bir araya gelen Arslan bu zorlu günlerin bir an önce sona ermesini dilediğini söyledi. Çalışanlara çiçek takdim eden Arslan ziyaretleri sonrası açıklamada bulunarak, “14 Şubat Sevgi Günü’nde pandemi nedeniyle zor günler geçiren yerel esnafımızı desteklemek adına kentimizdeki çiçekçi esnafımızdan satın aldığımız çiçekleri, büyük bir mücadele vererek görevlerini ifa eden sağlık çalışanlarımıza takdim ettik. Dayanışma, birlik ve beraberlik bu kadim toprakların yüzyıllardır hamurunda olan bir duygudur. Bu duyguyu ve umudu hep birlikte örgütlemeye devam edeceğiz. Sevgi Günümüz kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu