Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN ARSLAN DEPREM SIRASINDA İZMİR’DEYDİ

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan hissedilen 6.6 şiddetindeki depreme toplantı sebebiyle bulunduğu depremin merkez üssü İzmir’de yakalandı.

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan hissedilen 6.6 şiddetindeki depreme toplantı sebebiyle bulunduğu depremin merkez üssü İzmir’de yakalandı. Başkan Arslan depremi çok şiddetli hissettiğini ve uzun sürdüğünü dile getirdi. Başkan Selman Hasan Arslan deprem sonrası kentte yıkılan binaların bulunduğu alanlara inceleme ziyaretinde bulundu. İnceleme sırasında açıklamada bulunan Başkan Arslan şöyle kaydetti:

 

 

EDREMİT’TEN CAN VE MAL KAYBI İHBARI GELMEDİ

 

 

“Toplantı nedeniyle İzmir’de bulunduğumuz esnada bizler de depreme yakalandık. Çok şiddetli ve uzun süren bir deprem meydana geldi. İlk edindiğimiz bilgiler yıkılan bazı binaların olduğu yönünde. İzmirli tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Edremit’te herhangi bir can ya da mal kaybı ihbarı belediyemize ulaşmadı. İlgili arkadaşlarımız sahada olası hasar tespiti için çalışmalarına başladı. Lütfen kaosa yol açacak yaklaşımlardan uzak duralım. Sakin kalalım ve sadece yetkili kişilerin duyurularını dikkate alalım. İzmirli vatandaşlarımıza da bu üzücü olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu